NaslovnicaVijestiOtac Marka Grujića: Liverpool će uništiti karijeru mog sina!

Otac Marka Grujića: Liverpool će uništiti karijeru mog sina!

Liverpool će uništiti karijeru mog sina, riječi su oca Marka Grujića. Njegov otac je pobijesnio nakon što je čuo da je Crvena Zvezda prihvatila ponudu za njegovog sina. Pasoš Liverpoolove mete, Marka Grujića je oduzet od strane njegovog oca da bi ga zaustavio od odlaska na Anfield.

Liverpool će uništiti karijeru mog sina

Crvena Zvezda je najavila da je prihvatila ponudu za visoko ocijenjenog veznjaka. Ali, tata 18-godišnjaka, Goran Grujić je pobijesnio na Crvenu Zvezdu, optužujući ih kako jure u taj posao sa Redsima i obećao da će blokirati njegov transfer u Liverpool.

“Neću im dozvoliti da pokvare moje dijete! Nakon što su ga zvali deset puta na dan, ubijedili su ga da potpiše ugovor. Njegov pasoš je kod mene, i ja kažem da Marko ne ide nigdje.”

“On je postao prvak svijeta, na putu je da ostvoji titulu sa crveno-bijelim, logično da će njegova cijena skočiti još više iz godine u godinu.”

“Međutim, mnogi ljudi su u žurbi da se to završi. Znam da trener Miodrag Božović poštuje moje dijete. Ostavite dijete na miru!”

Crvena Zvezda je ranije izjavila da je Liverpool pobijedio u ponudama gdje su se za Grujića natjecala još dva tima, Anderlecht i Stuttgart.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Dobili smo ponude od Anderlechta od 2 miliona eura, Stuttgarta 5 miliona eura i Liverpoola od 7 miliona eura i 10% od njegovog narednog transfera.”

“Klub želi zahvaliti Marku Grujiću na desetogodišnjem radu i igranju za klub, ali finansijska situacija diktira odluku. Odbor je razmatrao ponudu i prihvatio prijedlog iz Liverpoola da plati novac odmah i da igrač ostane u Crvenoj Zvezdi do kraja sezone.

“Marko Grujić treba nastaviti da se razvija u jednom od najvećih klubova na svijetu. Uvjereni smo, baš kao i Liverpool, da on ima kvalitete da napravi veliku karijeru u Engleskoj.”

Generalni direktor Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić je tvrdio da će ranije ove sedmice Grujić preći na Anfield i nositi broj osam koji je nosio legenda Steven Gerrard.

Ali otac igrača je dodao: “Neko u klubu je u žurbi da proda Marka. Oni moraju biti strpljivi. Ako Crvena Zvezda osvoji naslov, Marko će biti duplo vrijedniji nego danas.”

“Postoje daleko bolje ponude od Liverpoolovih, i klubovi će čekati do ljeta. Stuttgart je na kraju povukao svoju ponudu i vratit će se u maju. Liverpool će na kraju nuditi više novca, samo da Crvena Zvezda osvoji titulu.”

“Za Marka je veliki pritisak u svlačionici, jer neki igrači su uvjereni da njihova plata ovisi isključivo o njegovom transferu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!