NaslovnicaVijestiOtac potvrdio: Chelsea želi dovesti Barcelonino čudo od djeteta

Otac potvrdio: Chelsea želi dovesti Barcelonino čudo od djeteta

Chelsea želi dovesti Barcelonino čudo od djeteta. Chelsea pokušava uvjeriti Xavi Simonsa da se pridruži njihovoj akademiji. Plavci su zainteresovani za 12-godišnjaka od 2014. godine i sada je interes jači nego ikada.

Chelsea želi dovesti Barcelonino čudo od djeteta

Xavijev otac Regilio je priznao da postoji veliki interes za njegovog sina od strane Chelseaja, i klub sa Stamford Bridge-a je već napravio prvi korak ka njegovom dovođenju.

Regilio je rekao: “Agenti su svuda. Čak i kada je moj sin bio mlađi, počeli su da mi prilaze i daju ponude za Xavija, nudeći ugovore i novac koji ne možete ni zamisliti.”

“To je svijet nogometa sada. Ne možete ga zaustaviti. Za mnoge roditelje ovo je vrlo teško. Događa se brzo, a ako ste u potrazi za novcem koje klubovi nude u ogromnim količinama, onda ima smisla reći da.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Mi sada ne trebamo ništa od toga. Trudimo se da ih držimo podalje od nas na vrlo kulturan način.”

“Razvoj mog sina je najvažnija stvar. Želimo ga u pravom okruženju. Čak i ako je potrebno da se odselimo, to je vrlo važno za njegov razvoj. Novac nije najvažnija stvar.”

“Razgovarali smo sa Chelseajem, a vi znate da Chelsea ima mnogo novca. Agenti su mi prilazili i govorili da rade za engleske klubove ili španske. To me ne dotiče. Nisam baš naivna osoba.”

“Barcelona je već veliki klub i to mu donosi neku vrstu pritiska, a on vrlo dobro rukuje tim. To je dobro za nas.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!