NaslovnicaVijestiOtac Ryana Giggsa: Trebao bih se ponositi, ali se stidim!

Otac Ryana Giggsa: Trebao bih se ponositi, ali se stidim!

Legendarni igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs jučer je imenovan novim izbornikom reprezentacije Velsa, ali njegov otac Danny Wilson nije oduševljen tom odlukom.

Otac Ryana Giggsa razočaran

Naime, njegov sin je prije nekoliko godina došao na naslovnice svih engleskih medija nakon što se saznalo kako je imao vezu sa bratovom ženom, a u izjavi za engleske novine The Sun, Wilson je rekao kako rane još nisu zacijelile.

“Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao pijanac zbog onoga što je on postigao, ali se stidim. Stavio je sebe na prvo mjesto i sve do čega mu je stalo su gostovanja na TV-u i otvaranje luksuznih hotela u Manchesteru. Sada kad ga vidim na TV-u, ugasim ga, kao i cijela obitelj.”

Wilson je također dodao kako smatra da njegov sin ne zaslužuje taj posao, te da je Nogometni savez Velsa trebao angažirati trenera sa boljim karakterom.

“Osjećam kako bi nam bez njega išlo dobro. On nije prikladan za taj posao. Izbornik Velsa treba biti netko tko se poštuje i na koga se ugleda u društvu. On je moj sin i plače mi se kad kažem da ga moja obitelj ne poštuje i ne ugleda se na njega.”

[su_bonus]

Imenovanje bivšeg krilnog igrača Manchester Uniteda novim izbornikom zasigurno je podijelio navijače Velsa. Neki kao prednost navode to kako je Giggs dosta toga o trenerskom poslu naučio radeći sa legendarnim Sir Alexom Fergusonom, dok drugi kritizaraju njegov karakter, kao i činjenicu da je često kao igrač odbijao dolaziti na okupljanje reprezentacije.

Reprezentacija Velsa će svoju prvu utakmicu pod vodstvom Ryana Giggsa odigrati protiv Kine u martu/ožujku. ‘Zmajevi’ su u kvalifikacijama za predstojeće Svjetsko prvenstvo završili na trećem mjestu u grupi D sa 17 osvojenih bodova, iza Irske koja je imala 19 bodova, te Srbije, koja je osvojila prvo mjesto sa 21 osvojenim bodom, te tako nisu uspjeli obezbijediti put u Rusiju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!