NaslovnicaVijestiOtkriće koje je POTRESLO Otok: Karius govorio o finalu Lige prvaka i...

Otkriće koje je POTRESLO Otok: Karius govorio o finalu Lige prvaka i sudaru sa Sergio Ramosom

Njemački vratar Loris Karius napravio je nevjerojatne pogreške u finalu Lige prvaka, zbog kojih je njegova ekipa nije osvojila trofej Lige prvaka.

Što desilo u zadnjoj utakmici prošlogodišnjeg izdanja Lige prvaka? Real je slavio sa 3:1, glavni krivac za poraz Liverpoola bio je vratar Lorius Karius. Njemački vratar napravio nekoliko ključnih pogrešaka, a nakon njegova dva kiksa lopta je završila u mreži.

>> FLORENTINO PEREZ TROŠI PREKO 200 MILIJUNA EURA: Evo tko stiže na Santiago Bernabeu!

Zbog ove izvedbe, zaradio je brojne kritike i bio je i cilj sramotnih napada. Nije mu ni pomoglo otkriće u danima nakon utakmice, gdje su liječnici otkrili da je Nijemac pretrpio potres mozga tokom susreta. U jednom od napada, defanzivac Reala Sergio Ramos sudario se s njim.

[su_cashout]

„Ne znam da le me Ramos namjerno povrijedio. To zna samo on, ali to sada nije važno. Još uvijek mi se nije izvinuo. Pregledi koje sam uradio su pokazali da sam imao problema s vidom. U normalnim okolnostima, ne bi bio u stanju objasniti svoje pogreške„ rekao je u razgovoru za Bild Karius, koji se prije početka sezone preselio iz Liverpoola u Beškitaš.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, zbog grešaka iz prošle sezone ne žali previše. „Mislim da sam postigao veliki uspjeh, što sam igrao u finalu Lige prvaka. To mi nitko neće moći uzeti. Prošla godina je bila izuzetna, šteta što još nismo pobjedili u finalu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!