NaslovnicaVijestiOtkrijte šta je brat Lionela Messija postavio na Instagram nakon poraza Real...

Otkrijte šta je brat Lionela Messija postavio na Instagram nakon poraza Real Madrida od Betisa

Otkrijte šta je brat Lionela Messija postavio na Instagram nakon poraza Real Madrida od Betisa! Tijekom ljeta, mnogi nogometni fanovi tvrdili su da bi Real Madrid mogao pomesti konkurenciju u Španiji ove godine. Neymar je napustio Barcelonu a oni nisu uspjeli potpisati pravu zamjenu za njega – Philippe Coutinha. Osim toga, bilo je dosta nesuglasica u svlačionici i u upravi kluba pa se je očekivalo da Real Madrid bez problema dođe do naslova prvaka.

Otkrijte šta je brat Lionela Messija postavio na Instagram

Što se tiče Real Madrida, sve je dobro krenulo na stadionu Santiago Bernabeu – pogotovo nakon što su u španjolskom super kupu pobijedili Barcelonu sa ukupnim rezultatom 5-1. Međutim, nakon pet utakmica u ligi, Real zaostaje za svojim najvećim rivalima za čak sedam bodova.

To je svakako nešto što nismo očekvali, barem ne nakon uvodna tri meča u sezonu (Manchester United i dvomeč sa Barcom) ali ovo je nešto u čemu katalonski klub bez sumnje uživa. I zasigurno će slaviti pobjedu Betisa na Bernabeu u srijedu navečer. U 94. minuti, Antonio Sanabria zabio je jedini gol za pobjedu, ostavivši ekipu Zinedine Zidanea na sedmom mjestu u ligi.

>> Evo kako je Antoine Griezmann reagovao na povratak Diega Coste u Atletico Madrid

Iako se igrači u Barceloni zasigurno neće opustiti zbog rane bodovne prednosti nad Madridom, čini se da su rodbina igrača – tačnije brat Lionel Messija oduševljeni trenutačnom situacijom. Rodrigo Messi – Lionelov stariji brat – postavio je na Instagramu vrlo zanimljiovu sliku nakon što je Betis slavio protiv Reala.

Objavio je sliku Sanabrijevog gola i napisao: “Que bien nos vamos a dormir hoy”, što u prevodu znači: “Svi ćemo spavati dobro večeras!”.

Stalna prepucavanja između navijača ova dva tima su normalna pojava, ali kada brat najboljeg Barcinog igrača postavi ovakvo nešto… Reći ćemo mu: “Ne trči pred rudu”.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!