NaslovnicaVijestiOTKRIO DETALJE: Otac Edena Hazarda objasnio zašto Belgijanac nije otišao u Real...

OTKRIO DETALJE: Otac Edena Hazarda objasnio zašto Belgijanac nije otišao u Real Madrid ovog ljeta!

Otac zvijezde Chelseaja Edena Hazarda otkrio je razlog zbog kojeg njegov sin nije otišao u Real Madrid, unatoč tome što je cijelo ljeto bio na radaru ‘kraljevskog’ kluba, a čak je i u nekoliko navrata sam priznao kako bi mogao otići. Naime, njegov otac je izjavio kako nije siguran da li će do tog transfera uopšte i doći u budućnosti.

Hazard ostaje u Chelseaju

27-godišnji belgijski reprezentativac još uvijek nije započeo utakmicu od prve minute u novoj sezoni, iako je u prva dva kola Premier lige na utakmicama protiv Huddersfielda i Arsenala u igru ulazio sa klupe.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Unatoč tome, on je uspio upisati asistenciju na oba susreta, te tako nastavio sjajnu formu sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Belgiju predvodio do trećeg mjesta. Real Madrid pokazuje interes za njega već dugi niz godina i, iako je novi trener ‘Plavaca’ Maurizio Sarri izjavio kako će on ostati u Londonu, još uvijek nije poznato da li bi nekad u budućnosti mogao zaigrati u dresu Los Blancosa. Prema mišljenju Thierryja Hazarda, to se možda nikad neće ni dogoditi.

On je rekao: “Ne mogu vam reći zašto nije došlo do transfera, nije da nije želio otići. Eden Hazard će sljedećeg ljeta imati još godinu dana ugovora sa Chelseajem, i možda više neće biti prilike da ode u Madrid. ”

Thierry je zatim dodao kako je transfer možda propao zbog odlaska Zinedinea Zidanea sa klupe Real Madrida nakon završetka prošle sezone, s obzirom da je legendarni Francuz bio jedan od razloga zbog kojih je Eden i želio otići na Santiago Bernabeu. Rekao je: “Možda bi to bila drugačija priča sa Zidaneom, ali s druge strane, on je također imao svoje razloge za odlazak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!