NaslovnicaVijestiOtkrivamo glavni razlog zbog kojeg Aubameyang želi da pređe u Arsenal

Otkrivamo glavni razlog zbog kojeg Aubameyang želi da pređe u Arsenal

Upravo sada, na svim usnama Arsenalovih navijača nalazi se jedno ime, Pierre-Emerick Aubameyang. Mogao bi to biti veliki zalogaj, ali sve je vjerojatnije da će Gabonski napadač završiti svoj transfer na Emirate iz Borussije Dortmund.

Otkrivamo glavni razlog

Aubameyang očajnički želi otići iz kluba već neko vrijeme, sa transferima u Manchester City i Real Madrid koji su se srušili u prošlosti.

Konačno, drugi najstrašniji strijelac Bundeslige – iza Roberta Lewandwoskog – upravo će dobiti priliku da pokaže svoje vještine u Premier ligi.

Unatoč tome što je dobio dvije suspenzije, postigao je 13 golova u 15 ligaških utakmica ove sezone, rekord za kojim Arsenal plače, da tako kažemo.

[su_bonus]

Prema novinaru iz BBC Sporta Garyu Al-Smithu, ekipa Arsene Wengera će platiti 60 milijuna eura za njegove usluge u trogodišnjem ugovoru, a menadžer Arsenala mu je obećao ‘pojačanja svjetske klase’ na ljeto.

Međutim, postoji jedna objava koju je napravio ugledni novinar, objava koja se sigurno neće svidjeti navijačima Topnika, jer izgleda da Aubameyang ima skriveni motiv za ovaj transfer.

Dakle, napadač, koji u lipnju navršava 29 godina – vidi ovaj transfer kao način da ostvari svoj san i pređe u Real Madrid. Navodno bi se dokazao u Arsenalu i tražio transfer u Real Madrid, ukoliko bi ga oni tada željeli naravno.

Prošlog siječnja, Aubameyang je otkrio svoju želju da se preseli na Bernabeu.

“Ako želim ići na sljedeću razinu, moram otići na ljeto”, rekao je za RMC Sport.

[su_watch_live_football]

“Ali moram vidjeti ponude i da li ću igrati. Real Madrid je još uvijek san, ali bilo je previše buke oko toga.”

Nažalost, taj brod je možda otplovio, a Real zasigurno neće zamijeniti svog, već u godinama napadača za 29-godišnjaka.

“Tottenham me je pokušao potpisati u lipnju 2012. godine, ali na kraju je sve postalo malo čudno. Nisam baš volio način na koji su se stvari događale. Ako bi se Spursi ikada vratili po mene, rekao bi ne!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!