NaslovnicaVijestiOtkrivamo koji klub će iskrcati ogromne novce kako bi doveo Carla Ancelotti...

Otkrivamo koji klub će iskrcati ogromne novce kako bi doveo Carla Ancelotti nakon Bayerna!

58-godišnjak – koji je vodio Milan između 2001 i 2009 godine dobio je otkaz kao menadžer Bayerna nakon što je izgubio od PSG-a sa 3-0 u Ligi prvaka.

Otkrivamo koji klub

Carlo Ancelotti bi se mogao vratiti u menadžerski posao prije nego što je i otišao, jer ga je navodno AC Milan kontaktirao.

Ancelotti je brzo otpušten kao menadžer bundesligaškog kluba nakon što su poniženi protiv PSG-a, a to je bio njihov drugi poraz ove sezone, a u Bundesligi su trenutno na trećem mjestu.

Ali, njegov otkaz u Bayernu bi mogao značiti i povratak u njegov bivši klub AC Milan – klub u kojem je osvojio dva Europska kupa kao igrač i dva naslova Lige prvaka kao menadžer.

[su_no1forfootball]

Novinar Mootaz Chehade je twitovao: “AC Milan je napravio prve kontakte sa Carlo Ancelottijem zbog mogućeg povratka u svoj bivši klub.”

Vincenzo Montella je trenutačno na čelu talijanskog kluba, ali je pod pritiskom, budući da je njegova ekipa i dalje laska uprkos trošenju više od 175 milijuna funti na talente u ljetnom prijelaznom roku.

Milan je trenutno šesti na tabeli Serije A – gdje su pretrpjeli dva poraza u prvih šest utakmica, protiv Lazija (4-1) i protiv Sampdorije (2-0).

Vjeruje se da Ancelotti nije nesretan zbog otkaza, budući da već ima velike ponude.

Novinar Daniel Busch je rekao: “Ancelotti nije nesretan, kako navodi Sky. Već ima velike ponude iz Kine.”

Bivši menadžer Chelseaja i Real Madrida je spreman da se vrati u Italiju po prvi puta nakon 2009. godine.

Unatoč tome što je za osam sezona bio zadužen za AC MIlan, on je osvojio samo jedan naslov Serije A uz jedan trofej Kupa Italije.

Kada je u pitanju menadžersko mjesto u Bayernu, WIlly Sagnol će privremeno zamijeniti otpuštenog Carlo Ancelottija do kraja sezone.

Očekuje se kako će Sagnol preuzeti to mjesto do kraja sezone, 40-godišnji Francuz koji je bio Ancelottijev broj 2 ovog ljeta, a u klubu je proveo jedno desetljeće kao igrač.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sagnol je igrao 184 puta za Bayern Munich u Bundesligi, gdje je skupio i 58 utakmica za reprezentaciju Francuske.

Sagnol je bio menadžer u Francuskoj U21 momčadi i ekipi iz Francuske Lige 1, Bordeauxu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!