NaslovnicaVijestiOtkrivamo koliki je koeficijent na Dinamo protiv češkog prvaka

Otkrivamo koliki je koeficijent na Dinamo protiv češkog prvaka

Danas su u Nyonu izvučeni parovi 1/16 finala Europske lige a prvak Hrvatske, Dinamo Zagreb izvukao je također prvaka svoje države, ekipu Viktorie iz Plzena. Može li Dinamo nakon 49 godina pauze, napravaiti još veći iskorak u Evropi, saznat ćemo u februaru.

Ekipa Dinama je nakon 49 godina pauze uspijela izboriti “europsko proljeće” a nakon današnjeg žrijeba apetiti kluba iz Zagreba, dodatno su se povećali, rekli bi smo, s pravom. Protivnik Dinama u 1/16 finala Europske lige će biti ekipa češkog prvaka Viktorie iz Plzena, koja svoju evropsku avanturu nastavlja u Europskoj ligi, nakon što su u Ligi prvaka završili na trećoj poziciji.

Evo kakvi su koeficijenti za utakmice osmine finala Lige Prvaka

Plzen je prošle godine u stigao do osmine finala ovog takmičenja gdje ih je izbacio portugalski Sporting, ukupnim rezultatom 3:2 dok su u 1/16 finala bili bolji od ekipe Partizana rezultatom 3:1.

Ekipa Plzena je kao prvak Češke izborila direktan plasman u grupnu fazu Lige prvaka, gdje su sa dvije pobjede u zadnja dva kola protiv CSKA i Rome osigurali treću poziciju sa ukupno 7 osvojenih bodova. Plzen i ove sezone igra vrlo dobro u prvenstvu Češke te će do kraja prvenstva voditi mrtvu trku sa ekipom Slavie Prag za titulu prvaka.

Prvi susret 1/16 finala igra su Plzenu, 14. februara gdje je ekipa Viktorie postavljena za blagog favorita, zbog prednosti domaćeg terena. Koeficijent na Dinamo kod bet365 kladionice u ovoj utakmici iznosi čak 2,87 a Dinamo je ove sezone u EL na gostovanjima upisao dvije pobjede i jedan remi. Revanš je sedam dana kasnije na Makrimiru.

Ipak, kao velikog favorita u ovom dvomeču bet365 kladionica, sasvim opravdano vidi ekipu Dinama, te je na prolazak Dinama postavljen koeficijent od 1,50. Ukoliko Dinamo nastavi sa formom koju je pokazao u grupnoj fazi takmičenja, prolazak ne bi trebao doći u pitanje.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!