NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO: Memphis Depay uhvaćen kako krši zakon

OTKRIVAMO: Memphis Depay uhvaćen kako krši zakon

Napadač Manchester Uniteda Memphis Depay uhvaćen je kako krši zakon na parkingu u Manchesteru. Navodno je uklonio i poderao kaznu za parkiranje, koju mu je ostavio saobraćajac.

Depay

Depay je na OldTrafford došao iz PSV-a na ljetnom prelaznom roku, i jedan je od boljih igrača Manchester Uniteda ove sezone, ali Holanđanin, kako stvari stoje, ne razumije pravila parkiranja.

The Sun je u nedelju objavio ekskluzivne fotografije Depayovog 120.000 funti vrijednog Mercedesa parkiranog u zaljevu u Manchester City centru, koji nije mogao izbjeći pažnju saobraćajca, koji je napisao kaznu i postavio je na vjetrobransko staklo.

Ali, kada se Depay vratio po svoje vozilo, jednostvano je poderao i bacio kaznu, a to se desilo prije nego što je pozirao za fotografije koje su slikavali navijači Manchester Uniteda.

“Depay je parkirao svoj sportski automobil u zaljevu i izgleda da ga nije bilo briga”, izjavio je jedan od novinara The Suna.

“Ostao je tu oko 45 minuta, a kada se vratio saobraćajac mu je postavio kaznu na vjetrobransko staklo.”

“Mogli ste vidjeti nezadovoljstvo na njegovom licu kada je vidio tu kaznu, ali uprkos tome, poderao ju je i bacio na zemlju.”

Kazna je bila 70 funti – teško da bi to i osjetio igrač koji zarađuje 90.000 funti sedmično.

Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!