NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO: Pogba odlučio gdje će nastaviti karijeru

OTKRIVAMO: Pogba odlučio gdje će nastaviti karijeru

Iako je prelazni rok završio, i natjecanja počela, špekulacije oko budućnosti Francuskog veznjaka i igrača Juventusa, Paula Pogbe ne prestaju. Italijanski mediji tvrde da je to sve već završeno i da je Paul Pogba odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Paul Pogba

Strani mediji širom Europe su pisali o tome kako Juventus i Barca imaju dogovor, ukoliko bi Katalonci izjednačili najveću ponudu, imali bi pravo na posljednju riječ.

Man City je bio vrlo zainteresovan i bio spreman da pošalje nevjerovatnu ponudu za Pogbu do prije nekoliko dana, ali su čelnici ‘Građana’ navodno razgovarali sa agentom igrača i rečeno im je da on želi samo u Barcelonu.

Svi se sigurno pitaju kada bi se ovaj transfer mogao realizovati zbog toga što Barcelona ima zabranu, ali ta zabrana ističe u siječnju i oni bi odmah mogli kupovati.

Međutim, Pogba vjerovatno neće otići iz Juventusa do kraja sezone zbog lošeg starta, i zbog toga što ne bi imao pravo nastupa u Ligi Prvaka. A ukoliko bi se ovaj transfer ostvario u zimskom prelaznom roku navijači Juventusa bi sigurno bili veoma razočarani sa svojom novom ‘desetkom’.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!