NaslovnicaVijestiOtkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018!

Otkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018!

Otkrivamo: Top deset igrača sa najvećim potencijalom u FIFA-i 2018! FIFA 18 je izašla danas,  naravno ako ste uspjeli naručiti “Legendarno izdanje” s legendarnim Ronaldom na prednjoj strani, ali za klasičnu verziju, moramo pričekati do 29. septembra. Posljednjih godina FIFA “Ultimate Team” i “The Journey” postali su najpopularniji mod, vjerovatno i u cijelom EA Sportsu. a ovaj dva moda  svake godine su sve veći i jači.

Top deset igrača sa najvećim potencijalom

 

Ali što se dešava sa “Career modom” u zadnjih godina? Da li je u potpunosti zaboravljen od strane igrača? Naravno da nije! To je još uvijek najigraniji mod među igračima, a EA je poduzela velike korake kako bi ga poboljšala za u FIFA-i 2018.

Na ovom izdanju igrači sada imaju pravo da sjednu s suparničkim menadžerima i odlučuju o svojim transferima, te ukoliko se dogoovre oko visine transfera, onda također imaju priliku razgovarati s igračem i njegovim agentom.

>> Joey Barton predviđa: Tko će osvojiti Premier ligu ove sezone?

Postoje novi interaktivni zasloni na kojima će igrači predstaviti svoje dresove, brojeve na dresovima, moći će prisustvovati konferenciji za novinare, a pojedini igrači će u svojim ugovorima imati ugrađenu klauzulu o odkupu ugovora, baš kao što je slučaj i u realnosti.

No, kao što svi znamo, razlika u igranju karijere na FIFA-i u usporedbi s drugim načinima je to što igrači koje ste kupili mogu da napreduju. Dakle, možete kupiti igrače s ciljem da postanu puno bolji, i stoga, za par sezona jefitnog igrača možete pretovriti u veliku investiciju.

Ispod je lista top 10 igrača sa najvećim potencijalom na FIFA-i 18:

1. KYLIAN MBAPPE (ST) – 94
2. GIANLUIGI DONNARUMMA (GK) – 94
3. MARCO ASENSIO (CAM) – 92
4. GABRIEL JESUS ​​(ST) – 92
5. THOMAS LEMAR (LM) – 91
6. LEROY SANE (LW) – 91
7. DELE ALLI (CAM) – 90
8. OUSMANE DEMBELE (RM) – 90
9. ANTHONY MARTIAL (LM) – 90
10. YOURI TIELEMANS (CM) – 90

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!