NaslovnicaVijestiOTKRIVENA POZADINA PRIČE: Tuča na Old Traffordu je izbila nakon ovoga a...

OTKRIVENA POZADINA PRIČE: Tuča na Old Traffordu je izbila nakon ovoga a glavni akter je bio niko drugi do…

[su_oglasi]

Pozadina događaja na stadionu Manchester Uniteda nakon susreta u nedjelju sada je dobro poznata. Iz dana u dan izlazi novi detalji ovog incidenta, koji je možda i zasjenio rezultat utakmice, ali ipak sukob je bio neizbježan jer su tenzije bile prevelike.

Tuča na Old Traffordu

Kao što znate, Manchester City je pobijedio svoje suparnike u nedjelju navečer i napravio ogromnu prednost s kojom je možda čak odlučio englesko prvenstvo.

Tezije na susretu dovele su do toga da je nakon meća izbila velika svađa i tuča, u kojoj su učestvovali Jose Mourinho i pomoćnik Pepa Guardiole, bivši nogometaš Mikel Areteta. Nekoliko dana nakon susreta, prašina oko ovog incidenta se još ne spušta a na vidjelo su izašle informacije koje bi nam trebale otkriti kako je incident započeo.

>> Transfer glasine: Real Madrid kreće u lov po igrača Liverpoola, Chelsea ne odustaje od reprezentativca Engelske, Mkhitaryan na izlaznim vratima Uniteda

Mnogo se pisalo o tome da je Mourinho bio taj kojem je smetalo pretjerano slavlje Citya te posebno vratara Edersona, ali i glasna muzika iz svlačionice Citya. Sve španjolske novine iz dobro obaviještenih izvora (Španjolaca u ovom slučaju nije nedostajalo) pišu o potpuno drugačijem scenariju i početku sukoba, kojeg je navodno pokrenuo neimenovani predstavnik Guardiolovega stožera i niko drugi do Zlatan Ibrahimović.

[su_bonus]

Član stožera Citya slavio je pobjedu s nogometašima Citya a provokaciju nije uspio sakriti kada je ugledao Zlatana Ibrahimovića: “Što je, Ibra, puno govoriš, ali malo se krećeš”, rekao je, u nadi da ga bosanski šveđanin neće čuti, ali to su čuli predstavnici Uniteda te su vijest brzo proširili po svlačionici Uniteda. Nakon toga spor je bio neizbježan, te je došlo do veliko sukoba o kojem smo već pisali.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!