NaslovnicaVijestiOTKRIVENA VELIKA TAJNA: Nemoćni Parižani u strahu da bi mogli ostati bez...

OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Nemoćni Parižani u strahu da bi mogli ostati bez Neymara!

Javana tajna u Parizu, koji već i vrapci na granama znaju je da da je Neymar nezadovoljan u PSG-u i te da bi nakon svega jedne sezone provedene u klubu  želio napustiti glavni grad Francuske i otići u klub sa kojim bi konstantno bio kandidat za naslov u Ligi prvaka, što PSG-om još uvijek nije.

ostati bez Neymara

Sada su čak i detalji ugovora brazilske super zvijezde došli u javnost, koji su uveliko spriječili maštu nogometnih navijača i vlasnika svih najmoćnijih klubova na svijetu, odnosno klubovi koji su željeli dovesti Neymara.

>> Što je Edin Džeko rekao za Mohamed Salaha pred polufinalni susret Rome i Liverpoola u Ligi prvaka?

Španjolski El Pais je otkrio da Neymar još uvijek nema otkupnu klauzulu u ugovoru sa PSG-om, a prema trenutnom ugovor klauzula će stupiti na snagu 1. septembra. Otkupna klauzula bi u tom slučaju za Neymara trebala iznositi 300 miliona eura, što i nijevelik iznos kada uzmemo u obzir cifru za koju je Neymar stigao u PSG.

[su_bonus]

Dakle, to je oko 80 milijuna više od naknade koju su inkasirali u Barceloni i iznos zbog kojeg su katalonci ostali bez ponajboljeg igrača kluba. Poučeni tim iskustvom u Parizu su trenutno u strahu, jer u klubu nikako nisu željeli objaviti ove informacije u javnosti.

Ukratko, to znači da će PSG moći zadržati Neymara ovo ljeto jer će biti u mogućnosti odbiti svaku ponudu za njega. Nakon završetka transfer roka lov na Neymara će se opet otvoriti. Poznato je da su Real, Manchester United i Manchester City već bili u kontaktu s Neymarovim agentima i bili su zainteresirani za planove Brazilca što se tiče njegove budućnosti u PSG-u.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!