NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Dva igrača koje će Mourinho pokušati dovesti u United

OTKRIVENO: Dva igrača koje će Mourinho pokušati dovesti u United

Manchester United je prije dva dana uvjerljivo slavio protiv Midtjyllanda u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali to je slaba utjeha ukoliko se loša forma u Premier ligi nastavi i ovog vikenda.

Dva igrača koje će Mourinho pokušati dovesti u United

Na utakmici protiv danskog tima briljirali su Memphis Depay i mlada nada Marcus Rashford, a United se uspio kvalifikovati u osminu finala Europa lige, koju nikada u svojoj povijesti nisu uspjeli osvojiti.

Međutim, Van Gaalov tim očekuje veliki zadatak u nedjelju, kada će na Old Traffordu dočekati Arsenal, a pobjeda bi im znatno povećala šanse da se kroz Premier ligu kvalifikuju u Ligu prvaka.

No, sve je izvjesnije da će sljedeće sezone “Crvene vragove” sa klupe predvoditi Jose Mourinho, koji bi trebao naslijediti Louisa van Gaala.

Prema pisanju engleskih medija, poznata su prva dva igrača koje će portugalski stručnjak pokušati dovesti u Manchester United, a to su Barcelonin veznjak Arda Turan, te defanzivac Juventusa Alex Sandro.

Turski reprezentativac je stigao u katalonski tim prošlog ljeta, ali Mourinho će učiniti sve kako bi 29-godišnjaka doveo na Old Trafford. Arda Turan ove sezone u La Ligi ima točnost pasova čak 91%.

Pored Arde Turana, Mourinho bi u klub pokušao dovesti i Alexa Sandra, koji igra sjajno u Torinu nakon što je u talijanski klub stigao iz Porta prošlog ljeta. Međutim, u posljednje vrijeme dobija sve manju minutažu pored sjajnog Patricea Evre. Iako igra malo, on svoju minutažu koristi veoma dobro, kreirao je 30 gol prilika u Seriji A ove sezone.

Pored njih dvojice, u klub bi ovog ljeta mogao doći i veliki njemački talent Johannes Eggestein. Već duže vrijeme Unitedovi skauti prate mladog igrača Werder Bremena.

“Crveni vragovi” će igrati protiv velikog rivala Liverpoola u osmini finala Europa lige sljedećeg mjeseca. Ovo će biti prvi dueli ova dva kluba u europskim takmičenjima, što daje još veći značaj ovom dvoboju. Louis van Gaal za sada ima odličnu statistiku protiv Liverpoola, savladao ih je u sve četiri utakmice otkako je preuzeo United.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!