NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Evo koju zvijezdu Juventusa Jose Mourinho želi u zamjenu za Paula...

OTKRIVENO: Evo koju zvijezdu Juventusa Jose Mourinho želi u zamjenu za Paula Pogbu!

Kako pišu danas engleski mediji, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho promijenio je mišljenje kada je u pitanju igrač kojeg želi u zamjenu za Paula Pogbu ukoliko Juventus ponovo odluči poslati ponudu za svoju bivšu zvijezdu. Svima već polako postaje jasno kako su njih dvojica u mnogo ozbiljnijoj svađi nego što se mislilo, te da bi Francuz po svemu sudeći mogao napustiti Old Trafford, i to već sljedećeg ljeta ukoliko Mourinho ostane na klupi ‘Crvenih vragova’.Mourinho želi Sandra za Pogbu

Iako su navijači kluba bili oduševljeni kada je i službeno potvrđen njegov povratak iz Torina, on u proteklih sezonu i pol nije opravdao cifru od 105 miliona eura, koliko je plaćen, iako je impresionirao na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta, gdje je sa Francuskom postao prvak svijeta. U posljednjih nekoliko tjedana Jose Mourinho ga je počeo ponovo izostavljati iz početnih jedanaest zbog jako loše forme u kojoj se 25-godišnjak trenutno nalazi.

Međutim, pored toga što ne igra na svom nivou, on je još uvijek u svađi sa portugalskim stručnjakom, te je za očekivati kako će se ga se Mourinho pokušati riješiti ukoliko ostane na klupi Uniteda. Kako je prošlog ljeta pisao talijanski novinar Gianluca Di Marzio, Juve je pokušao vratiti veznjaka, ali Manchester United je u transfer želio uključiti Miralema Pjanića, na što u ‘Staroj dami’ nisu pristali.

Ipak, od tada su u Unitedu promijenili mišljenje, te, kako navodi TuttoMercatoWeb, u zamjenu traže defanzivca Alexa Sandra. Lijevi bek se u protekle dvije sezone često povezivao sa dolaskom u Premier ligu, a to bi se konačno moglo i ostvariti sljedećeg ljeta. Brazilac je prošlog mjeseca dao zanimljiv intervju, u kojem je rekao: “Imam želju da zaigram u Premier ligu. Možda će se to dogoditi jednog dana, tko zna?”

Pogba se također prošlog ljeta povezivao i sa odlaskom u redove španjolskog velikana Barcelone, a nema sumnje kako će bilo tko tko ga želi dovesti morati izdvojiti veliki novac. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se on naći u početnih jedanaest na sutrašnjem velikom derbiju između njegovog kluba i Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!