NaslovnicaVijestiPet igrača za koje je Cristiano Ronaldo u 2015. godini rekao da...

Pet igrača za koje je Cristiano Ronaldo u 2015. godini rekao da će postati zvijezde: Gdje su oni sada?

Sjećate li se Luis van Gaalovog Manchester Uniteda koji je potrošio 31 milijun funti na tada potencijalno velikog talenta Memphis Depaya i svi su mislili da je to jedan od transfera ovog desetljeća.

Pet igrača

Mnogi, uključujući i samog Cristiana Ronalda, hvalili su mlado pojačanje i vjerovali su da će postati zvijezda na Old Traffordu, ali 21-godišnjak nije uspio napraviti toliki utjecaj nakon dvije razočaravajuće sezone u Manchester Unitedu.

2015. godine je Cristiano Ronaldo predložio pet igrača koji su bili predodređeni za velike stvari i gledajući sada, neki od njegovih izbora nisu uspjeli ispuniti velika očekivanja, s tim da je Memphis bio najbolji na toj listi.

Igrači kao što su Eden Hazard, Paul Pogba i Neymar su napravili velike i bolje stvari sa svojim uglednim klubovima.

[su_live_koeficijenti_v2]

Cristiano je 2015. spomenuo ove igrače iznad: “Vidite mnoge igrače sa velikim potencijalom, napomenut ću, naprimjer, Martin Odegaard iz Madrida, njemu je još 16 godina, ali možete vidjeti da je vrlo dobar igrač.”

Ronaldo je pohvalio Hazarda, Pogbu i Neymara, baš kao i Unitedovu propalu zvijezdu Memphis Depaya, koji je sada u Lyonu:

“Hazard je još jedan primjer, Manchesterov Depay je također dobar igrač, Pogba i možda Neymar,” izjavio je za BT Sport.

Evo brilijantnog razgovora sa Ronaldom, gdje govori o Messiju, Jose Mourinhu i drugima.

Uobičajeno je da Ronaldo ima dobre odnose sa PSG-om, Neymarom, a prije nego što se preselio u Ligu 1, osvajač Zlatne lopte mu je dao dobar savjet, prema pisanju Diario Gola.

U izvješću se navodi da je bivši Manchester Unitedov igrač rekao Neymaru ili da ostane na Camp Nou ili, ako je baš stvarno očajan da ode, čeka Manchester Uniteda da dođe po njega.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

32-godišnjak je očito mislio da je Liga 1 korak unazad, a sam prelazak u njegov bivši klub bi mu pomoglo da postane zvijezda na potpuno drugoj razini, ali Neymar je odlučio ignorirati njegov savjet.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!