NaslovnicaVijestiOtkriveno gdje Radamel Falcao nastavlja karijeru

Otkriveno gdje Radamel Falcao nastavlja karijeru

Prema pisanju turskih medija, turski gigant Fenerbahce je zainteresovan za usluge napadača Chelseaja, Radamela Falcaa, te će ga pokušati dovesti već ove zime.

falcao

Kolumbijska zvijezda nije uspjela opravdati očekivanja nakon dolaska u Premier ligu, iako je igrao u dva kluba. Ove zime se očekuje njegov odlazak iz kluba, u kojem je u potpunosti izgubio povjerenje trenera i navijača.

Nakon što se mučio u Manchester Unitedu prošle sezone, Falcao se nadao da će ove sezone uspjeti pokazati nešto više u Chelseaju, ali i dalje ne može da pronađe pravu formu, a u posljednje vrijeme se bori i sa ozljedama. Iz Chelseaja su poručili da su zainteresovani da raskinu ugovor sa 29-godišnjakom u siječnju, a prema izvorima iz Turske, Fenerbahce bi mogao biti sljedeća destinacija Kolumbijca.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Turski divovi su izrazili želju da ujedine Falcaa sa njegovim bivšim suigračem iz Manchester Uniteda, Robinom van Persiejem, te se nadaju da će sve detalje završiti već sljedećeg mjeseca. Iako za sada nije poznato da li je riječ u posudbi ili otkupu ugovora, njegov matični klub Monaco je spreman prodati igrača.

Ostaje da vidimo hoće li Falcao uspjeti uvjeriti Jose Mourinha da ga zadrži u klubu do kraja sezone ili će Kolumbijac preseliti u Tursku i pokušati spasiti svoju karijeru.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!