NaslovnicaVijestiOtkriveno: Gdje Zlatan želi završiti svoju karijeru?

Otkriveno: Gdje Zlatan želi završiti svoju karijeru?

Otkriveno. Mino Raiola otkrio gdje Zlatan želi završiti svoju karijeru. Iako je Zlatan Ibrahimović potpisao samo jednogodišnji ugovor u Manchester United ovog ljeta, navijačima Crvenih vragova će biti oprošteno za pretpostavku da će ovo biti Šveđaninova konačna sezona nakon njegove bogate karijere.

Mino Raiola otkrio

Samo mjesec dana u novoj sezoni, a tu su već glasine da bi Jose Mourinho mogao ostaviti Ibrahimovića još najmanje godinu dana na Old Traffordu nakon nevjerovatnog učinka u Premier ligi.

On bi trebao ostati do kraja 2017/18 sezone, a Ibrahimović će tada imati 36. godina, ali ne mora značiti da će ići u mirovinu.

Njegov agent Mino Raiola je možda razočarao navijače Uniteda njegovim nedavnim komentarima, gdje se dalo naslutiti da bivši igrač PSG-a i AC Milana neće završiti u Engleskoj.

Raiola, koji predstavlja Paula Pogbu i Henrih Mhitaryana, otkrio je da napadač ima želju da odigra još jednu sezonu u Seriji A, gdje bi i završio sezonu.

U intervjuu za Radio CRC, kao i za Mirror, Raiola tvrdi da ga je Zlatan obavijestio o svojim namjerama da završi svoju karijeru u Napoliju nakon što je bio na oproštajnoj utakmici Ciro Ferrare na stadionu San Paolo.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Da li je Ibra imao ponudu od Napolija ovog ljeta? Predsjednici koji pričaju sa mnom, znaju da sve što smo razgovarali ostaje među nama”, rekao je Raiola.

“Nedavno smo izabrali United, to je bio naš cilj, Ibra je bio i cilj kluba, a mi smo sada, gdje smo trebali biti.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Mogu samo reći da je na oproštajnoj utakmici Ciro Ferrarae na San Paolu, Zlatan me nazvao i rekao: ‘Mino, želim završiti svoju karijeru u Napoliju’, jer je mentalitet Napolitanaca vrlo blizu njegovog.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Evo zašto je Xavi odlučio ostati u Barceloni

0
Xavi Hernandez, trener Barcelone, je ranije tokom ove sezone najavio svoj plan napuštanja kluba tokom ljeta. Međutim, nakon preispitivanja, odlučio je ostati na klupi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!