NaslovnicaVijestiEvo koliko će Manchester United zaraditi ako Chelsea uspije dovesti Romelua Lukakua...

Evo koliko će Manchester United zaraditi ako Chelsea uspije dovesti Romelua Lukakua za 100 milijuna funti!

Potencijalni prelazak Romelua Lukakua u Chelsea donijet će Manchester Unitedu neočekivani bonus u prijelaznom roku.

Chelsea očajnički želi dodati napadača u svoju momčad ovog ljeta i očito je spreman potrošiti veliki novac kako bi doveli pravog čovjeka.

Jako su se trudili uvjeriti Dortmunda da proda Erlinga Haalanda godinu dana prije nego što je aktivirana njegova klauzula o oslobađanju, ali je ekipa iz Bundeslige tražila 170 milijuna funti za Norvežanina.

Sa rivalima Manchester Cityjem koji će vjerojatno potpisati Harryja Kanea, Palvci su odlučili da im je Lukaku sada prvi izbor.

Engleska ekipa je navodno već ponudila 85.4 milijuna funti plus Marcosa Alonsa za napadača, ali Inter traži oko 100 milijuna, dok je napadač zainteresiran za povratak u Premier ligu.

Ako europski prvak ipak uspije ispuniti zahtjeve Intera, Unitedu će to donijeti nevjerojatnih 5 milijuna funti.

Ovaj 28-godišnjak igrao je na Old Traffordu dvije sezone, od 2017. do 2019. godine, postigavši 42 gola u 96 nastupa prije nego što se preselio u Italiju.

Prema Telegrafu, United je sa prvacima Serije A dogovorio klauzulu o prodaji od 5%, pa će se nadati da će Nerazzurri dobiti što je više moguće od belgijske prodaje.

5 milijuna nije puno na transfer tržištu, ali to će ipak biti pozitivna stvar za Solskjaerovu ekipu, koja će se ove sezone boriti za naslov Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!