NaslovnicaVijestiOtkriveno koliko će reprezentacije dobiti novca za nastup na Euru

Otkriveno koliko će reprezentacije dobiti novca za nastup na Euru

Na Europskom prvenstvu imati ćemo priliku gledati međusoban dvoboj Walesa i Engleske. Biti će još zanimljivih mečeva u grupnoj fazi osim toga.

OIR_resizer

Danas se u nogometu sve vrti oko novca – igrači bi trebali biti ponosni i borbeni kada igraju za reprezentaciju, no jasno je kako se igrači više posvećuju igranju u klubovima, odakle im i kaplje lova.

UEFA će svakoj reprezentaciji koja se plasirala na Euro dati novac (za plasman), no i za dobre rezultate reprezentacije će također biti nagrađenje.

Svaka reprezentacija zaraditi će minimalno osam milijuna eura, za remi dobijaju dodatnih 500.000 eura, a za pobjedu milijun eura. Za plasman među 16 najboljih reprezentacija dobija se milijun i pol eura, za plasman u četvrtfinale dva, za polufinale četiri, za finale pet, a pobjednik dobija još osam milijuna eura.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!