NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool

OTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool

OTKRIVENO: Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu kada je napuštao Liverpool! Kada je Philippe Coutinho predao zahtijev za transfer iz  Liverpoola u Barcelonu, pred početak Premier lige, klub je bio na pragu da izgubi još jednu zvijezdu u nizu. Navjači su se već pomirili sa činjenicom da Coutinho napušta klub, upravo zbog lošeg iskustva u prošlosti.

Saznajte šta je Gerrard rekao Sterlingu

Poslednjih godina, klub iz Liverpoola nije bio u stanju da zadrži svoje najbolje igrače, koji su napuštali klub kad god su poželjeli počevši sa Fernando Torresom zatim Luisom Suarezom i ns kraju Raheemom Sterlingom. Svi oni su bili miljenici navijača i velike zvijezde kluba ali su na kraju ipak napustili Anfield.

Međutim, ovo ljeto je bilo drugačije. Nakon što su se kvalifikovali u Ligu šampiona, Redsi su bili u mogućnosti odbiti interesovanje Barselone da dovedu Coutinhoa. Međutim, to nije bio slučaj sa pomenutim triom.

Torres je prešao u Chelsea, dok je Suarez, kojem je u početku bio onemogućen prelazak u Barcelonu, konačno preselio na Camp Nou 2014. godine. Ali prodaja Sterlinga bila je najviše razočaravajuća.

>> Wenger otkrio što mu je cilj ove sezone sa Arsenalom

Liverpool je potpisao Sterlinga kao 15-godišnjaka iz QPR-a i pomogao mu da se razvije kao igrač tako što su mu dali puno prilika u prvom timu još dok je bio 17-godišnjak.

Osvrćući se na Sterlingove komentare tri godine kasnije, bivši kapetan nije zadržao isto mišljenje o tada dvadesetogodišnjem, saigraču.

“Nisam zadovoljan sa svim onim što on izjavljuje. To izgleda veoma razočaravajuće sa ove tačke gledišta. Navijači su mu pokazali veliku podršku, željeli su da ostane i ja sam vjerovao da bi to bila ispravna odluka. Veoma mi je teško bila da predvodim tim i podržim njega i tim oko njega a on želi da napusti klub. To što je napravio je velika sramota, jer on je faktički bio djete našeg kluba. Odbiti da ideš na turneju sa Liverpoolom a milioni navijača čekaju da te vide u Liverpooovoj majici… Sramota zaista. ”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!