NaslovnicaVijestiOtkriveno šta je Jose Mourinho u svlačionici rekao svojim nogometašima nakon poraza...

Otkriveno šta je Jose Mourinho u svlačionici rekao svojim nogometašima nakon poraza od Huddersfielda

Otkriveno šta je Jose Mourinho u svlačionici rekao svojim nogometašima nakon poraza od Huddersfielda! Sigurno je da Jose Mourinho nije bio impresioniran onim što je vidio od svojih igrača u porazu protiv Huddersfielda u subotu. Unatoč tome što do ovog kola nisu imali poraza u Premier ligi, Crveni đavoli su primili dva pogodka za 33. minute i izgubili susret.

Otkriveno šta je Jose Mourinho

Na csvim pozicijama na terenu United je izgledao izgubljeno. Romelu Lukaku je bio bez pravih lopti u napadau, sredina je bila bez kreativnosti i borbenosti, odbrana katastrofalna.

Prinudni ulazak u igru Victora Lindelofa pogoršao je stvari, te je Unitedovo pojačanje prije ove sezone, bio kriv za oba gola Huddersfielda.  Ali krivnja se nije mogla staviti samo na Lindelofa, jer mu ni njegovi suigrači nisu pomogli ni u najmanju ruku.

Jose Mourinho bio je veoma grup prema svojim igračima nakon utakmice, te je rekao da su ovaj susret odigrali vrlo sramotno i ponižavajuće.

Mourinho je rekao da ih nikada nije vidio tako demotivisane, kao prije susreta protiv Huddersfielda – morate priznati, mentalitet kakav ne dolikuje potencijalnom prvaku lige.

>> Nemanja Vidić otkrio tko je ‘najprljaviji’ igrač protiv kojeg je ikad igrao

Važana sedmica je pred Unitedom, ali prema Mirroru, Mourinho je zahtijevao da njegovi igrači učine nešto prije nego što se počnu pripremati za susret protiv Tottenhama.

Mourinho je navodno bio vrlo bijesan na svoje nogometaša u svlačionici nakon meča, te im je jasno dao do znanja da ni sam nije mogao vjerovati kako su demotivisani bili te da su u svakom segmentu igri bili nadigrani od strane Huddersfielda.

“Nismo igrali dobru meč ​​i vratili smo se kući bez bodova, znali smo da će ovaj trenutak stići prije ili kasnije, iako to naravno nikada ne želite. Huddersfield je igrao bolje od nas i zasluženo osvojio tri boda. Sada im možemo samo da čestitamo i nastavimo dalje, ovo nije sprint nego maraton, a još je dalek put do finiša.”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Premier liga oduzela bodove Nottingham Forestu

0
Premier liga je donijela odluku da kazni Nottingham Forest s oduzimanjem četiri boda na prvenstvenoj tablici zbog kršenja ligaških pravila koja su postavljena kako...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!