NaslovnicaVijestiOtkriveno tko bi trebao biti nasljednik Josea Mourinha u Chelseaju

Otkriveno tko bi trebao biti nasljednik Josea Mourinha u Chelseaju

Ovo je jedna od najbizarnijih priča koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. The Times javlja da će Juande Ramos biti novi trener Chelseaja nakon što Jose Mourinho odstupi sa klupe.

OIR_resizer

Da, to je isti onaj Juande Ramos koji je bio užasan sa Spursima u sezoni 2007./2008. kada su se borili za ostanak. Tada je Tottenham bio u zoni ispadanja, a uskoro bi mogla biti i momčad MMourinha koja je izgubila devet od 16 utakmica ove sezone.

Prošli klub koji je Ramos trenirao bio je prošlogodišnji finalist Europske lige Dnipro, no nismo sigurni je li on pravi čovjek za Chelsea.

Vjeruje se kako bi Ramos bio kratkotrajno rješenje, a osim njega na listi za novog trenera ‘Plavaca’ su i Unai Emery, Ronald Koeman i Diego Simeone. Ruski milijarder spreman je platiti velik novac kako bi našao pravog čovjeka koji može Chelsea voditi do naslova.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!