NaslovnicaVijestiChelsea je kupio toliko igrača i sada su u problemu. Tko će...

Chelsea je kupio toliko igrača i sada su u problemu. Tko će biti otpisan za Ligu prvaka?

Chelsea od dolaska novog vlasnika Todda Boehlyja nije štedio u kupnji novih igrača, a zbog toga se menadžer Graham Potter našao u problemu. Naime, Chelsea ne može prijaviti sve svoje igrače u Ligi prvaka. Pravila kažu da se po momčadi može prijaviti samo 17 igrača koji dolaze “sa strane”, dok ostali moraju biti domaći igrači.

Chelsea trenutno ima 18 igrača koji su stigli sa strane pa će jedna zvijezda otpasti uoči drugog dijela takmičenja u Ligi prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Slavni londonski klub ima pravo registracije trojice novih igrača, a to će sigurno biti Mykhailo Mudryk, Joao Felix i Benoit Badiashile. No, zbog njih jedna zvijezda mora “otpasti” s popisa prijavljenih igrača za Dortmund.

Kako prenose engleski mediji, s popisa će biti skinut jedan od sljedeće trojice, a to su Christian Pulišić, N’Golo Kante i Denis Zakaria.

Pulišić bi zbog ozljede koljena trebao propustiti sljedeća dva mjeseca, Zakaria ima problema s kvadricepsom, dok Kante zbog ozljede tetive nije igrao od kolovoza.

UEFA je uvela nova pravila kada je riječ o registraciji pojačanja tijekom zime. Prije to nije bio slučaj, no sada klubovi imaju pravo registrirati tri nova igrača, neovisno o tome jesu li te sezone igrali za neki drugi klub u Ligi prvaka.

Jedini uvjet je da se papirologija i zahtjev predaju do 2. veljače. Liga prvaka vraća se 15. veljače, a Chelsea ima dvomeč protiv Dortmunda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!