NaslovnicaVijestiOtkriveno zašto je Casillas uništio svoj odnos s Mourinhom

Otkriveno zašto je Casillas uništio svoj odnos s Mourinhom

Jedan od najzanimljivijih utakmica Lige prvaka biti će onaj sutrašnji sudar Porta i Chelseaja ili da budemo precizniji Ikera Casillasa i Josea Mourinha.

OIR_resizer

Ovaj dvojac u Real Madridu nije imao dobar odnos, pa je tim povodom Daily Mail napisao priču o trenucima koji su presudili kod njih.

Dok je Mourinho bio trener Real Madrid, El Clasico je bio napetiji nego ikada. Pun varanja i agresivnosti.

Mourinho Barcelonu jednostavno ne može smisliti, a isto mišljenje s njim nije dijelio kapetan tadašnje momčadi Real Madrida, veliki Iker Casillas. Casillas je bio uvjeren da nogometaši Real Madrida i Barcelone ne bi smjeli biti neprijatelji, već prijatelji.

Razlog koji je uzburkao njihove odnose bio je, ni više ni manje, nego Xavi.

Xavi je za Marcu rekao kako kako ga je jednom Casillas nazvao i sve mu rekao.

“Iker zaslužuje puno poštovanja. Nazvao je mene i Puyola. Rekao sam mu da obje strane moraju pogledati svoje postupke. On je samo želio dobro za španjolski nogomet”, rekao je Xavi o Ikeru.

Tada je Iker pao u očima ‘Posebnoga’. Tada su postali ‘neprijatelji’…

[touchcarousel id=’1′]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!