NaslovnicaVijestiSalihamidžić i Kahn objasnili zašto je Nagelsmann dobio otkaz

Salihamidžić i Kahn objasnili zašto je Nagelsmann dobio otkaz

Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić odlučili su smijeniti Nagelsmanna i imenovali su Tuchela kao novog trenera Bayerna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Kada smo angažirali Nagelsmanna, bili smo uvjereni kako ćemo s njim raditi na duge staze jer on dijeli našu želju za igranjem uspješnog i atraktivnog nogometa. No sada smo došli do zaključka kako kvaliteta naše momčadi sve rjeđe dolazi do izražaja. Pogotovo smo loše i neuspješno zaigrali nakon Svjetskog prvenstva i to je bacilo sjenu sumnje na ispunjenje naših ciljeva. Zato smo djelovali sada”, rekao je izvršni direktor Bayerna Oliver Kahn.

“Ovo je najteža odluka koju sam morao donijeti otkako sam u upravi Bayerna. S Julianom sam imao otvoren, prijateljski odnos od prvoga dana. Žao mi je što se moramo rastati, ali nakon analize sportskog razvoja naše momčadi, pogotovo nakon siječnja, odlučili smo se na rastanak”, izjavio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Nakon što je u 2021. godini osvojio naslov europskog prvaka s Chelseajem, Thomas Tuchel je u rujnu iste godine dobio otkaz u londonskom klubu i od tada je bio bez posla. Prije toga, uspješno je vodio Paris SG, s kojim je stigao do finala Lige prvaka 2020. godine, ali je izgubio od Bayerna. Tuchel je prije toga trenirao Mainz 05 od 2009. do 2014. godine te Borussiju Dortmund od 2015. do 2017. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!