NaslovnicaVijestiOusmane Dembele otkrio koja dva kluba je odbio prije dolaska u Barcelonu

Ousmane Dembele otkrio koja dva kluba je odbio prije dolaska u Barcelonu

Krilni igrač Barcelone Ousmane Dembele otkrio je kako je prošlog ljeta odbio ponude Real Madrida i Paris Saint-Germaina, prije nego što je stigao u Barcu.

Dembele otkrio koje klubove je odbio

Na pitanje novinara o interesu Real Madrida i PSG-a prošlog ljeta, francuski reprezentativac je priznao kako je održao pregovore sa predsjednikom francuskog kluba, ali je ipak odbio njegovu ponudu.

[su_bbworld]

On je rekao: “Upoznao sam predsjednika PSG-a Nassera (Al-Khelaifija), održali smo sastanak koji je prošao jako dobro. On je sjajan predsjednik. Ono što me iznenadilo kod njega je to što je vrlo skroman, miran, nikad nisam vidio nešto slično. Iskreno, on je dobar momak.”

Ipak, Dembele je odmahnuo glavom kada je upitan da li je imao želju da pređe na Park prinčeva ili Santiago Bernabeu prošlog ljeta. Francuz je dodao kako je bilo nemoguće reći ne Barceloni, a njegovo ponašanje je natjeralo čelnike Borussije Dortmund da traže ogromnu cifru za njegove usluge, te je na kraju Katalonce koštao čak 145 miliona eura.

20-godišnjak priznaje kako je odbio Barcu kako bi se pridružio Borussiji kada je napuštao Rennes u ljeto 2016. godine, ali im je obećao da je spreman na transfer sljedeći put kad pošalju ponudu.

[su_no1forfootball]

“Imao sam sastanak sa Barcelonom. Rekao sam im da ‘za ovu sezonu transfer nije moguć, ali sljedeći put kad me kontaktirate, doći ću’, i to se i dogodilo.”

On je također komentarisao i odnos sa upravom Borussije Dortmund, koja mu u početku nije dozvolila odlazak na Camp Nou: “Imao sam dojam kako mi izmiče san. Reagovao sam kako sam reagovao, u potpunosti prihvatam to. Što ste htjeli da učinim? Da kažem ne Barceloni po drugi put? To je bilo nemoguće za mene. Ovdje sam u jednom od najboljih klubova. Svake godine igraju u polufinalu Lige prvaka ili finalu. Volio bih vidjeti kako bi ljudi koji su me kritizirali reagirali u situaciji u kojoj sam ja bio.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!