NaslovnicaVijestiOva četiri igrača Manchester Uniteda moraju ostati da mi pomognu, izjavio je...

Ova četiri igrača Manchester Uniteda moraju ostati da mi pomognu, izjavio je Martial

Ova četiri igrača Manchester Uniteda moraju ostati da mi pomognu, izjavio je Martial. Anthony Martial je otkrio skim je najbliži u Manchester Unitedu. Martial se pridružio Unitedu prošlog ljeta za 36 milijuna funti i postao najskuplji tinejdžer u tom procesu.

Ova četiri igrača Manchester Uniteda

On je najbolji klupski strijelac u Premier ligi ove sezone, nakon što je postigao osam golova u svojoj debitantnoj sezoni za Crvene đavole.

Kada su ga pitali tko je njegov najbolji prijatelj na Old Traffordu, za France Football je rekao: “Morgan Schneiderlin i Fellaini.”

“Isprva, uzeo sam časove engleskog jezika, ali zato što smo igrali svaka tri dana, prestao sam učiti.”

“To je u redu, iako sam sve bolji i bolji u tome, slušam ga i pričam cijelo vrijeme.”

“Menadžer stvarno i nema naglasak, pa ga razumijem, više nego engleske igrače.”

“Također sam dobar i sa Memphisom i Januzajom. Oni su dobri momci.”

[su_sportingbet_euro2016]

20-godišinjak je također pozdravio utjecaj mladih igrača Uniteda ove sezone.

“Ima dobrih mladih igrača u Manchester Unitedu. Marcus Rashford je iskoristio ozljede drugih igrača i dobio neko vrijeme u prvoj postavi. Menadžer mu je dao šansu i on ju je iskoristio.”

“On je igrao jako dobro, već ima pet golova u svom repertoaru. Sretan sam zbog njega. Kada sam igrao kao devetka, nisam uvijek postizao golove. Nadam se da će Marcus i dalje postizati i pomoći nam da pobijedimo utakmice.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!