NaslovnicaVijestiOva zvijezda ne ide nigdje iz Manchester Uniteda

Ova zvijezda ne ide nigdje iz Manchester Uniteda

Ova zvijezda ne ide nigdje iz Manchester Uniteda. Louis van Gaal smatra da će vratar David De Gea ostati na Old Traffordu i sljedeće sezone.

Ova zvijezda

Španjolska zvijezda je povezana sa prelaskom u Real Madrid za 30 milijuna funti, te transfer bi se ovog ljeta mogao realizovati, navodili su mediji iz Engleske.

No, Van Gaal – iako svjestan da je sve moguće u nogometu, misli da će broj 1. ostati, nakon subotnjeg FA kup finala protiv Crystal Palace-a.

De Gea je rekao Louis van Gaalu, svojim suigračim i navijačima da je sretan sa životom na Old Traffordu i nakon potpisivanja novog ugovora, nastavit će davati sve od sebe kako bi klub napredovao.

Van Gaal je bio pozitivan u svom odgovoru, može li se dogoditi da De Gea ode na kraju sezone, on je rekao: “Nikad se ne zna, ali ja mislim da on neće otići sa Old Trafforda, sretan je i lijepo mu je ovdje.”

[su_betfair_200eura]

“On je to rekao mnogo, mnogo puta, ne samo meni, nego i svojim kolegama i navijačima. Produžio je svoj ugovor. No, u svijetu nogometa nikada ne znate – to se uvijek može dogoditi.”

Van Gaal je podsjetio kako je izgledalo da će De Gea sigurno otići u Madrid ovog ljeta, ali je dodao: “Svi novinari su pisali da će se to dogoditi tada.”

“Isti novinari su pisali da ću ja biti smijenjen u prosincu. Takav je način u svijetu.”

Real je mislio da je dobio De Geu prošlog ljeta, ali papirologija nije podnesena u roku za transfer i on je rado potpisao novi ugovor sa Unitedom.

Špekulacije da će otići su prisutne, ali Realov broj 1. Keylor Navas je u sjajnoj formi nakon što su španjolski giganti dostigli finale Lige prvaka.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!