NaslovnicaVijestiOvaj dvojac iz Premier lige je najsličniji Iniesti i Xaviju po njihovom...

Ovaj dvojac iz Premier lige je najsličniji Iniesti i Xaviju po njihovom načinu igranja nogometa

Barcelona je bila najbolja ekipa na svijetu krajem 2000. godine, a veliki razlog zbog kojeg je to sve uspjelo su Xavi i Andres Iniesta.

Ovaj dvojac

Dvojac se općenito smatra najboljim veznim parom kojeg je svijet vidio, a njihove tehničke sposobnosti i sposobnosti da kontroliraju igru su bile najvažnije u uspjehu njihove ekipe.

Međutim, unatoč tome što su igrali više od desetljeća na iznimno visokoj razini, Andres Iniesta je tvrdio da osjeća kako njihovo partnerstvo nije uvijek bilo uspješno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Govoreći za Marcu, 2014. godine, Iniesta je rekao: “Ponekad osjećam da ne možemo igrati zajedno.”

“Ali je uvijek bila privilegija biti pored njega zbog toga što mi je posao činio vrlo laganim i tim je radio mnogo bolje.”

“Ponekad, kao i svi igrači, stvari ne rade. Već dugo smo bili zajedno i osjećaji su uvijek jako dobri.”

S obzirom na njihovu brilijantnost, vezni parovi u moderno doba stalno nastoje stvoriti uspješno partnerstvo poput Xavija i Inieste.

Ali Redknapp vjeruje da je Premier ligaški duo blizu imitiranja stila igre.

Kevin De Bruyne i David Silva su nesumnjivo najbolji vezni par u Premier ligi u ovom trenutku, a Redknapp vjeruje da je njihovo partnerstvo slično onom od španjolskih legendi.

[su_bonus]

“Igra tog dvojca je najsličnija onoj Iniestinoj i Xavijevoj”, rekao je Redknapp za talkSPORT.

“Igraju, manipuliraju loptom, načinom na koji cirkuliraju, način na koji uvijek žele igrati, čak i ako gube i u teškom su položaju. Zaista su vrlo dobri.”

“Oni se dopunjavaju tako jer su različiti. Ako ih gledate, pokušajte gledati Davida Silvu, jer vodi orkestar i diktira tempo kojim igra Manchester City.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!