NaslovnicaVijestiOvaj transfer bi mogao odjeknuti Europom poput bombe, ako do njega dođe

Ovaj transfer bi mogao odjeknuti Europom poput bombe, ako do njega dođe

Britanski mediji danas su objavili informaciju da Manchester City i Guardiola, njihov budući trener spremaju dva velika transfera koja bi mogla odjeknuti poput bombe širom Europe. Ako su informacije britanskih medija tačne, Guardioli se kao igrač najviše sviđa štoper Juventusa i italijanske reprezentacije, Leonardo Bonucci. Pored Bonuccija su, za oko im je zapao i Paul Pogba.

Paul Pogba

Za pomenutog igrača, španski trener je spreman izdvojiti 35 miliona eura. No, Bonucci ne bi trebao biti prvo pojačanje. Najvažnije pojačanje bi trebao biti Paul Pogba za kojeg se veliki klubovi bore već par prijelaznih rokova, ali nikako ga nisu uspjeli dovesti.

Guardiola bi za Bonuccija i Pogbu u paketu platio vrtoglavih 130 miliona eura, da dobro ste pročitali – 130 miliona eura.

Za transfer Bonuccija otežavajuća okolnost može biti što se za njega interesuje i Real Madrid, a za Pogbu i klubovima koji se za njega interesuju ne treba trošiti riječi.

22-godišnji Pogba je u Juventusu od avgusta 2012. godine i od tada je 168 nosio dres Stare dame, te 30 puta tresao protivničke mreže. Leonardo Bonucci je u klubu nešto duže, od 2010. godine i od tada je čak 265 puta nastupao za italijanskog prvaka.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!