NaslovnicaVijestiOvaj ugovor bi Costu mogao napraviti najplaćenijim igračem svijeta

Ovaj ugovor bi Costu mogao napraviti najplaćenijim igračem svijeta

Ovaj ugovor bi Costu mogao napraviti najplaćenijim igračem svijeta

Neimenovani kineski nogometni klub ponudio je napadaču Chelseaja Diegu Costi tjednu plaću od 650.000 funti. Kako je prenio Mirror, jedan kineski klub riješio je da od 28-godišnjeg Coste napravi najplaćenijeg nogometaša svijeta.

mogao napraviti

Spekulira se da ponude koje stižu u Chelsea ometaju Costu i da je to razlog zbog kojeg igra slabije u najvažnijem dijelu sezone. Španjolski reprezentativac nije postigao gol u posljednjih pet prvenstvenih utakmica, odnosno 490 minuta.

>>Američki klub Los Angeles Galaxy spremio ponudu za Zlatana Ibrahimovića

Costa je u siječnju trebao napustiti Stamford Bridge poslije ponude jednog kineskog od 90 milijuna funti, ali je poslije dogovora s upravom i trenerom Antoniom Conteom ostao u Londonu.

Chelsea se bori za šampionsku titulu, prvi je na tablici sa četiri boda više od Tottenhama, s kojim će u subotu igrati u polufinalu FA kupa.

Diego Costa je svoju nogometnu karijeru počeo u portugalskoj Bragi, a igrao je u omladinskim kategorijama Barcelone. Iz Brage je 2007. godine prešao u Atletico Madrid koji ga je slao po pozajmicama (nazad u Bragu, Celta i Albacete), a zatim prelazi u Valladolid. Iz Valladolida nazad se vraća 2010. godine u Atletico Madrid u kojem je sjajno igrao i u 94 nastupa postigao 43 pogotka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Chelsea ga je kupio 2014. godine za 32 milijuna eura, a potpisao je ugovor na pet godina i sedmičnu plaću od 150.000 funti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!