NaslovnicaVijestiOvaj United nema dušu - nisu dostojni grba na dresu!

Ovaj United nema dušu – nisu dostojni grba na dresu!

Jose Mourinho i njegov Manchester United izgledaju bezidejno, neuigrano, bez ikakvog karaktera u momčadi i nisu dostojni grba na dresu. Mourinhov United možda je uspješniji od Van Gaalovog i Moyesovog, no ovo je i dalje ispod razine očekivanja, a očekivanja nisu mala kao ni količina novca koju je Mourinho uložio u izgradnje ove momčadi.

Ovaj Manchester United prošle godine osvojio je 3 trofeja, no ne FA kup, Ligu prvaka i Premier ligu, već Community Shield, Europa ligu i League kup. Da nema pravila po kojem osvajač Europa lige naredne godine igra Ligu prvaka oni bi ove godine opet igrali Europa ligu. Dakle – oni su prvaci Europe, ali onog drugorazrednog ranga. Shodno tome, danas su i izgledali kao ekipa iz drugog ranga.

[su_live_koeficijenti]

Momčad je to koja je dovela Pogbu za 105 milijuna, Lukaku za 85, Sancheza za Mkhitaryana koji je plaćen 42 milijuna, Martial za 60 milijuna eura, Matića za 40 milijuna eura, Bailly i Shaw za 38, Liderlof za 35, a Fellaini 32. Riječ o momčadi prepunoj skupih pojačanja ”nabacanih” u prethodnih par sezona. Momčad koja nema dušu, koja nema lidera, koja nema karakter, ni galvu ni rep.

Njihov lider je sve arogatniji i svadljiviji Jose Mourinho koji zbog svog povrijeđenog ega na klupu stavio svog najboljeg igrača Paula Pogbu. Pogba je uz Alexisa Sancheza i David De Gee (+ Matić dok je bio u formi)  jedini koji može igrati u većini europskih klubova. Stavivši njega na klupu Mourinho je dobio momčad bez ideje. nepovezanu i bez ikakvih mehanizama u igri.

[su_champions_league]

Momčad Manchester Uniteda danas je na terenu pregažena od Seville, a rezultat je 0-0 zbog fenomenalnog golmana, možda i najboljeg na svijetu – Davida De Gee. Ono što fascinira da takva momčad poput Manchester Uniteda čak ni individualnom kvalitetom nije uspjela storiti šansu vrijednu spomena. Za početak njihov je problem Mourinhovo stalno mjenjanje formacije i sastava, ali još je veći problem da ta ekipa ne pokazuje nekakvu želju, nekaku glad za pobjedom ili barem zajedništvo!? – Ništa! Na terenu izgledaju kao 11 plaćenika bez duše, jako slično kao Real ili Chelsea na kraju njegovog mandata. Čini se da je Mourinho napravio kaos u još jednoj svlačionici, a spasit ga može samo nekakav dobar rezultat jer igre nema. 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!