NaslovnicaVijestiOvako bi trebao izgledati United pod vodstom Mourinha

Ovako bi trebao izgledati United pod vodstom Mourinha

Kako prenose mnogi mediji sa Otoka Jose Mourinho će od ljeta naslijediti Van Gaala na trenerskoj poziciji.

United pod vodstom Mourinha

Van Gaal nije uspio da nametne svoju igru u Manchester Unitedu, te da napravi ekipu koja bi ostvarivala dobre rezultate u Premiershipu.

Manchester United je trenunto šesti na tabeli Premiershipa, navijači, kao i uprava Uniteda nije zadovoljna Van Gaalom, te će ga od naredne sezone naslijediti Jose Mourinho, piše Mirror.

Kako prenose nogometni stručnjaci, momčad Manchestera Uniteda bi trebala izgledai ovako:

Na golu bi stajao David De Gea, koji je prošlog ljeta bio minutama udaljen od Real Madrida, ali vjerovatno da će ga Real pokušati dovesti i ovog ljeta, ali ga Jose Mourinho neće htjeti prodati..

Desni bek bi bio Matteo Darmian, koji nije baš po izboru Josea Mourinha, te če vjerovatno kupiti novog beka na ljeto.

Lijevi bek bi bio Luke Shaw, nakon što se vrati nakon povrede, mediji iz Engleske ne vide neki razlog zbog kojeg ovaj momak ne bi igrao u početnom sastavu.

U odbrani bi bili Chris Smalling i Mourinhov ljubimac Raphael Varane. Naime, Mourinhu se ne sviđa stil igre Johna Stonesa, te će na njegovo mjesto doći Smalling, a uz Chrisa bi trebao igrati Varane, koji je surađivao sa Mourinhom dok je Portugalac vodio Real Madrid.

U vezi bi bili Ross Barkley, koji bi iz Evertona došao u Manchester United za sumu od 50 miliona eura, te bi uz njeg bio trenutni igrač Uniteda Morgan Schneiderlin.

Lijevo krilo bi bio Antoine Griezmann, Jose osjeća da Depay više nema šta raditi u Manchester Unitedu, te da će svim silama pokušati na ljeto dovesti ga.

Plejmekera bi igrao Isco. Isco je velika želja Josea Mourinha, i on bi veoma lako mogao napustiti Real Madrid na ljeto.

Na desnom krilu bi igrao Riyad Mahrez, igrač koji svojim partijama pokazuje da je fantastičan igrač, te se za njega trenutno interesuju mnogi europski klubovi.

Napadača bi trebao igrati Anthony Martial, mladi igrač koji ove sezne igra zaista fantastično u dresu Manchester Uniteda.

United pod vodstom Mourinha (2)

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!