NaslovnicaVijestiOvako će izgledati Stamford Bridge od 700.000.000 eura!

Ovako će izgledati Stamford Bridge od 700.000.000 eura!

Model planiranog stadiona s kapacitetom za 60,000 navijača će biti prikazan na Stamford Bridgeu.

Stamford Bridge

Kao središnji dio druge konzultacije s lokalnim stanovništvom i navijačima, Roman Abramovič nastavlja u ostvarivanju svoje ambiciozne vizije stadiona vrijednog 700.000.000 eura koja je u potpunosti financirana on strane njega samoga odvojeno od poslovanja Chelsea.

Chelsea

Chelsea bi se trebao preseliti u privremeni dom, najvjerojatnije Wembley, na tri sezone, dok traju radovi na obnovi stadiona.

Chelsea očekuje povratak na novi stadion 3 godine nakon preseljenja, potencijalno za početak sezone 2020/21 na terenu na koji su originalno došli točno 115 godina prije tog datuma. Stamford Bridge bi trebao biti jedan od najljepših stadiona na svijetu.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!