NaslovnicaVijestiOvako je izgledala noga Shawa nakon operacije

Ovako je izgledala noga Shawa nakon operacije

U prvom kolu Lige prvaka Manchester United je pretrpio poraz od ekipe PSV na Eindhovenu rezultatom 2-1.

Shawa nakon operacije

Luke Shaw će nekoliko mjeseci odsustovati sa terena. Na internetu je procurila fotografija Shawove noge nakon operacije.

"Zaista mi je žao zbog njega i njegove porodice. Ne znam šta se desilo, ne sjećam se baš najbolje. Samo se osjećam vrlo loše zbog svega što se desilo. Stvarno mi je mnogo žao. Išao sam na loptu, ali u ovakvoj situaciji ne zanima me da li je to bio faul ili ne, vrlo mi je žao zbog njega i njegove porodice," rekao je Moreno, igrač koji je povrijedio Shawa..

"To je sport… ali sada sam jako tužan i ganut za ovog čovjeka…To je Luke Shaw. Uvijek si nasmijanog lica, prijatelju moj", napisao je Juan Mata na Twitteru!

Shawa nakon operacije

Noga Lukea Shawa nakon operacije…

Shawa nakon operacije su posjetili mnogi prijatelji.. Mnogi profesionalni igrači su pružili podršku Shawu putem društvenih mreža.

Želimo što prije da se Luke Shaw vrati na teren.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!