NaslovnicaVijestiOvako je Messi preživio utakmicu Barcelone i Eibara

Ovako je Messi preživio utakmicu Barcelone i Eibara

Španski mediji pomno su pratili ponašanje slavnog Argentinca na najvećem europskom stadionu.

Lionel Messi teško preživljava period rehabilitacije. Argentinska “superzvijezda” trebala bi viti spreman za naredni El Clasico koji je na programu 21. novembra. A do tada mu ostaje da iz svečene lože Nou Campa gleda saigrače i tanji nerve.

 

Bet365 Giveaway

 

Kamere pojedinih španskih medija pratile su reakcije i ponašanje Lionela Messija tokom posljednjeg prvenstvenog duela Barcelone. Teško je bilo Messiju tokom prvog poluvremena koje je završenom nerješenim rezultatom (1:1).

Messi se češao po glavi, nosu, povrijeđenom koljenu, stezao zube. Na kraju mu je Luis Suarez izmamio osmijeh na lice golovima.

Messi preživio utakmicu Barcelone i Eibara.

 

[touchcarousel id=’1′]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!