NaslovnicaVijestiOvako je Roy Hudson 'proslavio' gol Messija

Ovako je Roy Hudson ‘proslavio’ gol Messija

Barcelona je savladala Atletico Madrid sa 2-1, a pobjednički gol je postigao Leo Messija. Moramo priznato je popularni komentator na zanimljiv način ‘proslavio’ gol Messija.

'proslavio' gol Messija

Messi je večeras za samo 30 minuta napravio čak 8 uspešnih driblinga, a čitava ekipa Atletico Madrida za 90 minuta, 4 uspešna driblinga.

“Messi je nevjerovatan, odbranu Atletica je napravio smiješnom. Izgledali su kao skup zmajeva kada ih pustite na vjetar, samo ovaj put je naišao uragan.”

'proslavio' gol Messija

“Nema igrača poput Messija, on je najbolji na svijetu. Jučer je po drugi put postao otac, nije trenirao s nama, ušao s klupe i pobijedio utakmicu za nas. Velika je čast što ga imamo u našoj ekipi.” – rekao je Sergi Roberto.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!