NaslovnicaVijestiOvako je Sušić odgovorio na zanimljivo pitanje novinara

Ovako je Sušić odgovorio na zanimljivo pitanje novinara

Safet Sušić bivši trener reprezentacije Bosne i Hercegovine je poznat po svojoj ozbiljnosti, ali i Sušić nekad zna nasmijati javnost..

Sušić odgovorio na zanimljivo pitanje novinara

Zlatan Ibrahimović je nedavno postao najbolji strijelac PSG-a svih vremena sa postignutih 110 golova, dok je i bivši trener reprezentacije BiH, Safet Sušić u samom vrhu najboljih strijelaca PSG-a sa 85 postignutih golova.

Francuski mediji su Safeta Sušiću pitali jedno veoma zanimljivo pitanje koje glasi – ko je od veći igrač, on ili Ibrahimović, na šta je Safet Sušić odgovorio:

“Mislim da je Zlatan Ibrahimović veći najmanje deset centimetara”, odgovorio je Pape kroz smijeh.

Safet Sušić trenunto vodi drugoligaša u Francuskoj, a BiH je izvukla Irsku u baražu za EURO 2016.

Objektivno, možemo eliminisati Irsku, posebno kad imamo sve igrače na broju. Nadam se da će se i Džeko oporaviti i zaigrati u baražu. Nema lakog protivnika, mada bi nam svakako lakše bilo da revanš igramo u Zenici. Ipak, vjerujem da imamo veće šanse. Tako misle i ovdje u Francuskoj, gdje BiH ističu kao favorita”, rekao je Sušić.

BONUS
Sušić odgovorio na zanimljivo pitanje novinara

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!