NaslovnicaVijestiRonaldo dobio odbijenicu: Razmišljali smo da ga dovedemo, ali to se neće...

Ronaldo dobio odbijenicu: Razmišljali smo da ga dovedemo, ali to se neće dogoditi

Jedan od najvećih klubova na svijetu, njemački Bayern München, u ovom prijelaznom roku neće angažirati portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda.

Portugalac je slobodan igrač budući da je nedavno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, no Oliver Kahn odbacio je navode o mogućem transferu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mogu reći da Ronalda sigurno nećemo dovesti. Razmišljali smo da ga dovedemo, svi ga volimo, ali naša strategija je drugačija. Imamo jasnu ideju, ciljeve i filozofiju kako bi naša momčad trebala izgledati i Ronaldo se u to ne uklapa”, rekao je Kahn.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!