NaslovnicaVijestiReal Madrid razmatra posudbu igrača kupljenog za 20 milijuna eura, koji je...

Real Madrid razmatra posudbu igrača kupljenog za 20 milijuna eura, koji je u La Ligi odigrao samo 31 minutu

Tinejdžer Arda Güler, kojeg je Real Madrid prošle godine doveo iz Fenerbahčea u transferu vrijednom 20 milijuna eura, igrao je samo 31 minutu u šest prvenstvenih utakmica ove sezone. Iako ne izražava emocije, to ne znači da nije nezadovoljan svojim trenutnim položajem. Naglašava da je imao problema s ozljedama, ističe da naporno trenira, te spominje i jaku konkurenciju u veznom redu.

Marca piše da je Güler u nezavidnoj situaciji jer Carlo Ancelotti mora balansirati između momčadi koja se bori za naslove u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka. Moraju se povremeno odmoriti ključni igrači, ali istovremeno ne smije izgubiti snagu tima. Trenutačno, Güler nije među igračima kojima Ancelotti pruža povjerenje, budući da mora biti siguran da će s njim u sastavu momčad biti jednako jaka.

Podsjetivši da je protiv Mallorce trener zamijenio četvoricu igrača i uveo one koje manje koristi – Lucas Vazquez, Luka Modrić, Joselu, Brahim, Marca ističe da su igrači koji nisu bili korišteni ostali razočarani. Sada je upitno što će se dogoditi s njim.

Iako još nije dao ovlasti svojim agentima da traže klub u kojem bi mogao dobiti više minuta i iskustva, razmatra tu opciju te će donijeti odluku o tome na kraju sezone. Güler je pod ugovorom s Realom do ljeta 2029. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!