NaslovnicaVijestiAncelotti u problemima. Realu se ozlijedio još jedan igrač

Ancelotti u problemima. Realu se ozlijedio još jedan igrač

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Carvajal suočava se s ozljedom lista lijeve noge koja će ga udaljiti s terena otprilike mjesec dana, prema informacijama koje je u ponedjeljak objavila španjolska javna televizija TVE. Desni bek Carvajal zadobio je ozljedu tijekom utakmice Real Madrida protiv Granade u subotu te je napustio teren na poluvremenu, zamijenjen od strane Lucasa Vazqueza.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon pobjedničkog susreta u kojem je Real Madrid slavio rezultatom 2:0, trener Carlo Ancelotti izrazio je mišljenje da se čini kako je Dani Carvajal samo preopteretio mišić. No, dodao je da će liječnici obaviti pregled Carvajala u ponedjeljak radi potvrde.

“Dijagnosticirana mu je ozljeda listnog mišića lijeve noge”, priopćio je Real Madrid nakon pregleda koji su obavili njegovi liječnici.

Klub nije precizirao očekivano razdoblje izbivanja braniča s terena. Prema informacijama TVE-a, oporavak bi mogao trajati mjesec dana, sugerirajući mogućnost da se igrač ponovno pridruži suigračima tijekom siječnja. Hrvatska će se suočiti sa Španjolskom 15. lipnja u skupini B Europskog prvenstva, gdje su još prisutne Italija i Albanija.

Prije pola godine, Carvajal je postigao svoj posljednji pogodak protiv Hrvatske tijekom izvođenja jedanaesteraca u finalu Lige nacija u Rotterdamu, čime je Španjolska osvojila naslov.

Igrač iz Real Madrida nastupio je za Španjolsku u svih osam kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo. Trenutno, sedam igrača iz madridskog kluba suočava se s ozljedama. Prošli mjesec, Real Madrid je postigao sporazumni prekid ugovora sa šefom klupske medicinske službe Nikom Mihićem, no on i dalje ostaje u klubu, prelazeći na drugu medicinsku poziciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!