NaslovnicaVijestiOvim nogometašima je najviše pala tržišna cijena prema Transfermarktu

Ovim nogometašima je najviše pala tržišna cijena prema Transfermarktu

Prema specijaliziranom sajtu za transfere, Transfermarktu, ovim nogometašima je najviše pala tržišna cijena u posljednjih nekoliko mjeseci.

Nijemac Thomas Muller najviše je izgubio na tržišnoj vrijednosti u posljednjih 12 meseci, čak 30 milijuna eura, pošto mu je cijena pala sa 75 na 45. Prema listi specijalizovanog sajta Transfermarkt, drugo mjesto sa minusom od 20 milijuna dijele Gareth Bale (90-70), James Rodriguez (70-50) i Vincent Kompany (30-10).

Na nekoj vrsti akcije trenutno su i Arda Turan (“pao” za 16 milijuna eura), a sa minusom od 15 slijede Wayne Rooney, Santi Cazorla, Angel di Maria, Andre Gomes i Filipe Luis.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Činjenicu da Bale nije skup kao nekad želi da iskoristi Manchester United. Kako piše Marca, najbolji velški nogometaš će po završetku sezone napustiti Real i prijeći na Old Trafford. List navodi da je menadžer “Crvenih vragova” Jose Mourinho ubijedio Balea da na leto dođe u Manchester.

Čak i prije dolaska u Real 2013, Bale se spominjao kao pojačanje Uniteda, ali tada Tottenham nije htio da ga pusti u rivalski klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!