NaslovnicaVijestiPaul Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u karijeri. Žalit...

Paul Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u karijeri. Žalit ću se na odluku!

Paul Pogba, vezni igrač Juventusa i svjetski prvak s Francuskom iz 2018. godine, suočava se s ozbiljnim posljedicama nakon što je talijansko tužiteljstvo za borbu protiv dopinga donijelo odluku o njegovoj četverogodišnjoj suspenziji zbog korištenja nedopuštenih sredstava. Pogba je izrazio svoje reakcije na ovoj odluci putem društvenih mreža nakon saznanja o izrečenoj kazni.

“Danas sam obaviješten o odluci i smatram da je presuda netočna. Tužan sam, šokiran i shrvan što mi je oduzeto sve što sam izgradio u profesionalnoj igračkoj karijeri. Kad se oslobodim zakonskih ograničenja, cijela će priča postati jasna, ali nikada nisam svjesno ili namjerno uzimao nikakve suplemente koji krše antidopinške propise.”

“Kao profesionalni sportaš nikada ne bih učinio ništa da poboljšam svoju izvedbu korištenjem zabranjenih supstanci i nikada nisam omalovažavao ili varao svoje kolege sportaše i navijače bilo koje momčadi za koju sam igrao ili protiv koje sam igrao. Žalit ću se na odluku Sportskom arbitražnom sudu.”

Pogba je suspendiran zbog pozitivnog rezultata testa na višak testosterona koji je obavljen nakon utakmice između Udinesea i Juventusa 20. kolovoza 2023. iako nije sudjelovao u samoj utakmici, već je bio rezervni igrač na klupi. Unatoč tvrdnjama njegove obrane da je nedozvoljenu supstancu nenamjerno konzumirao, postupak nije prihvatio tu argumentaciju. Talijanski mediji dodaju da, s obzirom na to da Pogba za dva tjedna slavi 31. rođendan, ova produžena suspenzija označava mogući kraj njegove profesionalne karijere.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!