NaslovnicaVijestiOVO BI BILA NEVJEROJATNA PRIČA: Pogledajte što Barcelona planira uraditi na ljetnom...

OVO BI BILA NEVJEROJATNA PRIČA: Pogledajte što Barcelona planira uraditi na ljetnom prijelaznom roku! – Da li je ovo moguće?

Ovo bi bila nevjerojatna priča! Pogledajte što Barcelona planira uraditi na ljetnom prijelaznom roku! – Da li je ovo moguće? Barcelona bi navodno mogla pokvariti Arsenalove planove za transfer koristeći Ousmane Dembelea u nevjerojatnom sporazumu da vrate Neymara iz PSG-a.

nevjerojatna priča

Sport je nedavno tvrdio da su Topnici podnijeli upit nad Dembeleom nakon njegove teške borbe na Nou Campu, ali je došlo do svježeg obrta u ovoj sagi.

Prema Goalu, Barcelona želi zapečatiti senzacionalan povratak PSG-ove superzvijezde Neymara, koji je prošle sezone napustio La Ligu zbog Ligue 1.

Ovo bi bila nevjerojatna priča, a Neymar je nedvojbeno smatra da bi trebalo da spali stare rane koje je napravio katalonskim divovima zbog prirode njegovog odlaska.

Brazilac je bio zvijezda u Barceloni tijekom svog vremena u klubu, ali ostaje da se vidi da li je dobrodošao da se vrati.

Ipak, s obzirom na Dembelovo mučenje u ekipu, teško je vidjeti kako navijači ne bi voljeli da ova zamjena uspije.

21-godišnjak se nije prilagodio u ekipu Ernesta Valverdea, a imao je i svoje probleme, što je nedavno sažeto u Eurosportu.

“Postoje neki igrači koji su dovoljno dobri za Barcelonu, a postoje i oni koji nisu”, izjavio je bivši igrač Barcelone Schuster, koji je govorio na ‘El Transistor’ radio emisiji.

Ipak, Demebele je odlično igrao u prethodnom klubu u Borussiji Dortmund i mogao bi biti bolji za ekipu poput Arsenala.

Sada izgleda kao da je želio povući ekipu iz sjevernog Londona u ovaj transfer, međutim, sa Goalom koji navodi da bi se PSG mogao dogovoriti sa Barcelonom oko potencijalne zamjene Dembelea za Neymara, te glasine su se utišale.

Očekuje se kako će Francuski internacionalac otići u siječnju, ali dok Neymar također želi povratak u Barcelonu, čini se jako ambicioznim da će se ova velika razmjena dogoditi sredinom sezone, tako da nas sigurno očekuje jedno zanimljivo ljeto sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!