NaslovnicaVijestiOvo bi bila prava BOMBA: Real Madrid će prekršiti pravilo u namjeri...

Ovo bi bila prava BOMBA: Real Madrid će prekršiti pravilo u namjeri da dovedu ovog vrhunskog golmana!

Nakon odlaska Ikera Cassilasa u Port, Real Madrid još uvijek nije prošao adekvatnu zamjenu i dugoročno riješenje među stativama ovog kluba. Keylor Navas je postao miljenik navijača i jedan od najboljih golamana Evrope ali od samog dolaska u klub, Perez mu nije vjerovao, ne zbog njegovih golmanskih kvaliteta, nego zbog karizme koju nema da bi bio Real golman broj jedan.

Real Madrid će prekršiti pravilo

Nakon PSG-a, koji je već bio ozbiljan kandidat da ga dovede u svoju ekipu tokom ljeta a i Juventusa koji iz pozadine prati razvoj situacije, reprezentativac Slovenije, Jan Oblak dobio je još jednu ponudu. Vjerojatno i najatraktivniju. Prema pisanju španjolskog sportskog časopisa AS-a, pik na Oblaka je bacio veliki rival Atletica, Real Madrid.

>> Transfer glasine: Neymar postavio uslov Real Madridu, United kupuje veznjaka u Munchenu, Nainggolan napušta Romu

Nakon što im je propao plan A, jer je prije nekoliko dana njihovu ponudu odbio Kep Arrizabalaga, kada je prije nekoliko dana odlučio produžiti ugovor s Athleticom, Perez nije dugo čekao i već je zasukao rukave.

[su_bonus]

Prema AS-u Real na želi potpis jednog od ova tri vratara, koja će pokušati dovesti  na ovaj ili način, a uz standardne mete Davida de Geu i Thibauta Courtoisa ozbiljan kandidat je sada i Jan Oblak.

“Kada je propao dolazak de Gee u klub 2015. oni su Oblaka vidjeli kao savršen plan B, i tada su bili sa njim u kontaktu ali Atletico nije želio da ga proda a sada je situacija drugačija” piše u AS-u.

[su_live_koeficijenti]

Znači li to da bi Oblak na ljeto mogao ostati u Madridu ali u drugom klubu ili će ipak otići u Pariz, ostaje nam da vidimo. Navijači Atletica prelazak u Real mu nikada ne bi oprostili ali…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!