NaslovnicaVijestiOVO BI BIO SENZACIONALAN TRANSFER: U Real Madrid stiže pojačanje od 272...

OVO BI BIO SENZACIONALAN TRANSFER: U Real Madrid stiže pojačanje od 272 milijuna eura!

Ovo bi bio senzacionalan transfer. U Real Madrid stiže pojačanje od 272 milijuna eura! Kylian Mbappe je bio jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Rusiji do sada, gdje je Francuz pomogao Svjetskim prvacima iz 1998. godine da dođu u četvrtfinale turnira, uz povećavanje svoje već velike reputacije, tinejdžerski čudesni napadač povezan je sa odlaskom iz PSG-a u Real Madrid.

OVO BI BIO

Međutim, ekipa iz La Lige je brzo ukinula sve glasine o tome da su spremni ponuditi rekordnu sumu za 19-godišnjaka navodeći to na svojoj službenoj web stranici: “S obzirom na informacije objavljene u posljednjih nekoliko sati, navodni sporazum između Real Madrida i PSG-a za igrača Kylian Mbappea su lažni i netočni.”

[su_bet365_koeficijenti]

Mbappe je pokazao svoj talenat sa iznimnim golom u pobjedi Frnacuske od 4-3 protiv Argentine u nevjerojatnom susretu osmine finala, a on se brzo širi u jednog od najboljih na svijetu.

Ali zvijezda PSG-a se povezuje sa svojim klupskim suigračem Neymarom i trenutnim nositeljima Lige prvaka, no Los Blancosi su brzo ponudili negativan odgovor kada su jučer nastupile špekulacije o Neymaru, a nedavno su objavi

[su_glavne_utakmice__koeficijenti] još jednu izjavu o budućnosti Mbappea, dok neki mediji izvještavaju kako bi mogao krenuti prema Španjolskoj za naknadu od 272 milijuna eura.

Nakon što se proslavio u Monacu, Mbappe je u kolovozu 2017. godine prešao u PSG za 180 milijuna eura.

Njegova cijena je porasla u posljednjih nekoliko tjedana, jer je on glavni igrač u Fnracuskoj momčadi nakon što je briljirao protiv Argentine i dok Real Madrid odbija priznati da je Mbappe u njihovim planovima, ova saga bi se mogla nastaviti nakon Svjetskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!