NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači West Hama ušmrkivali bijeli prah na tribinama tijekom utakmice: Klub...

(VIDEO) Navijači West Hama ušmrkivali bijeli prah na tribinama tijekom utakmice: Klub zgrožen onim što se prikazuje na videosnimku

Posljednjih dana se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako navijač West Hama šmrče bijeli prah na utakmici na londonskom stadionu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Video navijača koji ušmrkava bijeli prah s glave drugog navijača West Hama brzo je postao viralan, a nakon toga West Ham United krenuo je u obračun sa skupinom navijača odgovornih za skandal.

Na snimci se vidi kako jedan navijač stavlja bijeli prah na glavu drugog navijača, a onda dolazi treći i ušmrkava ga. Ta je scena bila jako zanimljiva grupi navijača koji su se dobro zabavili.

Ipak, neće ga još dugo biti na stadionu. West Ham je odmah izdao priopćenje za javnost i zabranio im pristup stadionu.

“Klub je zgrožen prikazanim u videu te je reagirao kako bi se osobe identificirale. Sukladno nultoj toleranciji kluba na ovakvo ponašanje, fotografije i informacije poslane su policiji, a sezonske ulaznice su suspendirane. Također im je zabranjeno putovati na gostujuće utakmice”, stoji u priopćenju West Hama.

Na snimci se vidi i kako su dvije osobe razmijenile novac. West Ham je dodao da bi suspenzija mogla biti doživotna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!