NaslovnicaVijestiOVO ĆE VAS IZNENADITI: Evo što čelnici Real Madrida zaista misle o...

OVO ĆE VAS IZNENADITI: Evo što čelnici Real Madrida zaista misle o Edenu Hazardu!

“Nakon šest prekrasnih godina u Chelseaju možda je vrijeme da isprobam nešto drugačije”, bile su riječi Edena Hazarda, koji je nakon završetka Svjetskog prvenstva otvoreno priznao kako bi volio otići u Real Madrid.

Real Madrid ne želi Hazarda

Tom prilikom je rekao: “Mogu odlučiti hoću li ostati ili otići, ali Chelsea će donijeti konačnu odluku da li žele moj ostanak ili će me pustiti da odem. Znate koja je moja željena destinacija.”

[su_bet365_koeficijenti]

Belgijski reprezentativac, koji je bio jedna od najvećih zvijezda u Rusiji ovog ljeta, već nekoliko mjeseci se povezuje sa odlaskom na Santiago Bernabeu, a pogotovo u posljednjih nekoliko tjedana, nakon što je Cristiano Ronaldo napustio klub i otišao u Juventus. Međutim, nešto više od tjedan dana do zatvaranja prelaznog roka u Engleskoj, 27-godišnjak je i dalje Chelseajev igrač, i kako stvari stoje to se neće promijeniti do početka sezone. Glavni razlog za to je cifra od čak 200 miliona eura koliko uprava londonskog kluba traži za svoju najveću zvijezdu.

[su_poker]

Real Madrid, čija rekordna kupovina je i dalje Gareth Bale, koji je u klub stigao iz Tottenham Hotspura 2013. godine za 105 miliona eura, nije spreman izdvojiti toliko novca za jednog igrača. Zapravo, ono što bi mnoge moglo iznenaditi je činjenica kako čelnici ‘kraljevskog’ kluba navodno smatraju kako Hazard nije vrijedan niti pola tog iznosa.

To su izvijestile madridske novine Marca, koje navode kako čelnici Reala smatraju kako je samo jedan igrač trenutno na svijetu vrijedniji od 100 miliona eura, a to je zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar. On je i dalje navodno Perezova želja broj jedan, ali šanse za njegov dolazak ovog ljeta su skoro nikakve.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!